Juice PLUS+ Premium

Katso esite (PDF)

Kattavasti tutkittu

Tieteellisiä tutkimuksia Juice PLUS+-tuotteilla on suoritettu jo viidentoista vuoden ajan johtavissa yliopistoissa ja tutkimuslaitoksissa eri puolilla maailmaa.

Tuotteiden vaikutusta on tutkittu parissakymmenessä toisistaan riippumatomassa kliinisessä tutkimuksessa.

Ne on julkaistu tieteellisissä aikakausilehdissä, joihin vaaditaan tulosten korkeimman laatutason vertaisarviointia.

Tutkimukset osoittavat, että Juice PLUS+®

 • sisältää tärkeitä antioksidantteja ja muita fytoravinteita helposti imeytyvässä muodossa
 • vähentää hapetusstressiä
 • vahvistaa immuunijärjestelmää ja DNA:n integriteettiä
 • vaikuttaa myönteisesti sydämen ja verenkiertoelimistön terveyteen
Tuhannet terveydenhoitoalan ammattilaiset ympäri maailmaa suosittelevat Juice Plus+® -tuotteita.

Kuinka arvokas terveytesi on?

Sinä päätät!

Juice PLUS+® -tuotteita tutkineet tai tutkivat yliopistot ja tutkimuslaitokset:

 •  Brigham Youngin yliopisto, Yhdysvallat
 • Berliinin Charité-yliopisto, Saksa
 • Georgetownin yliopisto, Yhdysvallat
 • Floridan yliopisto, Yhdysvallat
 • Teksasin yliopiston MD Anderson Cancer Center, Yhdysvallat
 • Lontoon King’s College, Englanti
 • Marylandin yliopiston lääketieteen laitos, Yhdysvallat
 • Würzburgin yliopisto, Saksa
 • Grazin lääketieteellinen yliopisto, Itävalta
 • Milanon yliopisto, Italia
 • Vanderbiltin yliopiston lääketieteen laitos, Yhdysvallat
 • Wienin lääketieteellinen yliopisto, Itävalta

Juice PLUS+® – ainutlaatuista terveydenhoitoa luonnosta

 • Mississippin yliopiston lääketieteen keskus, Yhdysvallat
 • Wake Forestin yliopisto, Yhdysvallat (yhdessä Yhdysvaltain terveysviraston (NIH) kanssa)
 • Tokion naisten lääketieteellinen yliopisto, Japani
 • Pohjois-Carolinan yliopisto, Greensboro, Yhdysvallat
 • Arizonan yliopisto, Yhdysvallat
 • Etelä-Carolinan yliopisto, Yhdysvallat
 • Yale-Griffinin sairauksien ehkäisyn tutkimuskeskus, Yhdysvallat
 • Birminghamin yliopisto, Englanti
 • Sydneyn yliopisto, Australia
 • Kalifornian yliopisto, Los Angeles, Yhdysvallat
 • Teksasin yliopiston terveystieteen keskus, Yhdysvallat

Syö terveellisempää ravintoa!

Arkielämän muutokset heijastuvat myös elintapoihin, ja yhä useammin saattaa esimerkiksi aamupala jäädä väliin, lounas syödään kiireessä tai turvaudumme pikaruokaan. Maailman terveysjärjestön suositus on jo vuosia ollut, että päivittäiseen ruokavalioon kuuluisi vähintään viisi annosta vihanneksia ja hedelmiä.

Vihannekset, hedelmät ja marjat - kehomme elintärkeät rakennusaineet

Syömällä päivittäin runsaasti vihanneksia ja hedelmiä kehomme saa kaipaamiaan ravinteita ja me pysymme
terveinä. Hedelmissä, marjoissa ja vihanneksissa on tärkeitä vitamiineja, kivennäisaineita, fytoravinteita ja kuituja, eikä liiaksi energiaa tai rasvaa. Lisäksi huomattava määrä hedelmien ja vihannesten fytoravinteista ovat tunnetusti tehokkaita antioksidantteja.

Kehomme tuottaa jatkuvasti vapaita radikaaleja, luonnollisen aineenvaihdunnan sivutuotteena. Näitä vapaita radikaaleja syntyy myös ulkopuolisista syistä kuten tupakoinnista, uv-säteilystä ja saasteista. Kehomme kaipaa tietyn määrän vapaita radikaaleja, mutta liian suuri määrä voi vahingoittaa soluja ja voi käynnistää haitallisia ketjureaktioita. Tätä haitallista vaikutusta kutsutaan “hapetusstressiksi”. Sitä voidaan lieventää tai kokonaan neutralisoida antioksidenteilla.

Ihmisen keho tuottaa luontaisesti omia antioksidentteja. Mutta myös ruuasta, erityisesti hedelmistä ja vihanneksista, saaduilla antioksidanteilla on merkittävä hapetusstressiä vähentävä vaikutus. Myös tieteellisesti on osoitettu miten hedelmien, marjojen ja vihannesten syömistä lisäämällä itse voi vähentää hapetuksen haittoja ja vahvistaa omaa vastustuskykyään.

Hedelmissä ja vihanneksissa on laaja kirjo erilaisia tärkeitä ravinteita, kuten:
 • Vitamiineja, mm E-, A- ja C-vitamiinia
 • Kivennäis- ja hivenaineita, erityisesti seleeniä, sinkkiä ja mangaania
 • Fytoravinteita, esimerkiksi beta-karoteenia ja lykopeenia, runsaasti flavonoideja sekä varsinkin marjoissa ja rypäleissä polyfenoleja.
Hedelmien ja vihannesten luontaiset ainesosat imeytyvät tehokkaasti kehoomme ja niiden antama hyöty korostuu yhteisvaikutuksesta.

Luonnon koko kirjo

Juice PLUS+® hedelmälajitelma (Fruit Blend) sisältää omenaa, appelsiinia, ananasta, persikkaa, karpaloa, papajaa, acerolakirsikkaa, taatelia ja luumua.

Juice PLUS+® vihanneslajitelmassa (Vegetable Blend) on punajuurta, parsakaalia, valkokaalia, porkkanaa, lehtikaalia, pinaattia, persiljaa, valkosipulia ja tomaattia.

Juice PLUS+® marjasekoite (Vineyard Blend) tehdään Concord-rypäleistä, vadelmasta, mustikasta, kanadanmustikasta, punaherukasta, mustaherukasta, karpalosta, karhunvatukasta ja seljanmarjasta.

Tuotteet valmistetaan laadukkaimmista saatavilla olevista raaka-aineista. Välittömästi sadonkorjuun jälkeen hedelmät ja vihannekset pestään huolellisesti ja mehustetaan. Näin solurakenteisiin sitoutuneet ravinteet eritellään tehokkaammin imeytyvään muotoon. Mehusta poistetaan neste alhaisessa lämpötilassa, jauheet yhdistetään ja kapseloidaan toimitettaviksi kotiovellesi

Juice PLUS+® -tuotteiden raaka-aineet tutkitaan huolellisesti kaikissa tuotannon eri vaiheissa. Testit ovat laadun ja puhtauden tae. Testeillä valvotaan myös, että keholle tärkeät hedelmien ja vihannesten ravinteet säilyvät ja toimivat erinomaisena lisänä jokapäiväisessä ruokavaliossa.

Tuoreista hedelmistä ja vihanneksista saa täyden hyödyn vain jos niitä syö säännöllisesti ja sama pätee myös Juice PLUS+® -tuotteisiin.

Nauti niitä säännöllisesti, joka päivä.

Tärkeä ravintolisä

Syömällä Juice PLUS+® -tuotteiden vihanneksia, hedelmiä ja marjoja lisäät päivittäiseen ruokaasi 26 luonnollisten kasvien lisähyödyn. Tämä yhdistetty valikoima on kaikkien saatavilla Juice PLUS+® Premium-nimisenä tuotteena. Helppo tapa ratkaista ruuan terveellinen ravinnepitoisuus.

Monipuolinen vitamiinien, kivennäisaineiden ja fytoravinteiden saanti luonnon tuotteista auttaa kehoa saamaan niitä hyviä ravinteita mitä tarvitsemme Tämä on myös tieteellisesti vahvistettu. Juice PLUS+® ei ole tuoreiden hedelmien ja vihannesten syömisen korvike, mutta auttaa kaventamaan eroa suositusten ja  todellisuudessa syömämme ruoan välillä. Ota Juice PLUS+® osaksi terveellisiä elämäntapojasi ja optimaalista hyvinvointia.

Näin käytät Juice PLUS+ -kapseleita

Aikuisille päivittäin kaksi (2) kapselia kutakin lajitelmaa (hedelmä, vihannes ja marja). Kapselit voi nauttia mihin aikaan päivästä tahansa, tärkeää on, että samalla aina juot vähintään yhden suuren lasillisen vettä.

Näin nautit Soft Chewables-purukarkeista

Aikuisille päivittäin neljä (4) purukarkkia kutakin lajitelmaa (hedelmä, vihannes ja marja). Alle 12-vuotiaille lapsille päivittäin kaksi (2) purukarkkia kutakin lajitelmaa.

Tärkeintä on luoda lisäravinteen syömisestä itselleen säännöllinen, päivittäinen tapa.

Mitä tehdä, jos kapseleiden nieleminen on hankalaa?

Sitä varten on vaihtoehto, sillä kehitimme suussa purtavan tai imeskeltävän vaihtoehdon (Premium Soft Chewables). Näissä pienissä, “nallekarkin” tapaisissa puruhyytelöissä on samoja hedelmä-, vihannes- ja marjaravinteita kuin kapseleissa, mutta rakenne on pehmeän herkullinen. Soft Chewables-purukarkit sopivat erinomaisesti myös lapsille.

Juice PLUS+® -ravintolisissä ei käytetä gluteenia, geenimuunneltuja aineita tai keinotekoisia säilöntäaineita. Myös maut ja värit ovat aitoja luonnontuotteita. Koska vihannes-, hedelmä- ja marjatuotteita sisältäviä Juice PLUS+® -kapseleita on tarjolla kaikkina vuodenaikoina, ne ovat oiva keino korvata kausivaihtelut tuoretuotteiden saatavuudessa. Terveyttä kotiovellesi toimitettuna, ilman ongelmia, kätevästi ja kustannustehokkaasti.