Juice PLUS+ Complete

Rikastettu proteiini- ja kuitupitoinen juoma.

Ihmiskeho on monimutkainen ja alati muuttuva järjestelmä, joka vaatii terveenä pysyäkseen ravintoaineita
juuri oikeassa suhteessa. Kaikilla ravintoaineilla on omat, toisiinsa vaikuttavat tehtävänsä (energian antaminen, kudosten rakentaminen ja korjaaminen, aineenvaihdunnan säätely). Jo yhdenkin ravintoaineen puutos voi siis vaikuttaa koko järjestelmään.

Siksi on tärkeää, että keho saa käyttöönsä pääravintoaineita (hiilihydraatteja, proteiineja ja rasvoja) oikeassa suhteessa. Lisäksi on turvattava riittävä vitamiinien ja hivenaineiden saanti.

Juice PLUS+® Complete™ on tasapainoinen kokonaisuus kasviproteiineja sekä nopeita ja hitaita hiilihydraatteja. Siinä on rajoitetusti kaloreita ja vain vähän rasvaa, mutta kuitenkin riittävästi välttämättömiä rasvahappoja, vitamiineja, hivenaineita, kuitua ja entsyymejä. Juoma on koostettu monipuolisista kasvipohjaisista raaka-aineista ja vedestä.

Juice PLUS+® Complete™ on ainoa ravintojuoma, jossa on 17 eri hedelmän ja kasviksen mehuista valmistettua Juice PLUS+® -jauhetta.

Juice PLUS+® Complete™ -juoman käyttömahdollisuudet ovat rajattomat.• Ihanteellinen AAMIAINEN, joka antaa kaikenikäisille hyvän alun työ- tai koulupäivälle.
  • Herkullinen VÄLIPALA, jolla voi korvata myös epäterveellisen iltanapostelun.
  • Sopii kaikille, jotka haluavat nauttia TERVEELLISEN ATERIAN kätevässä ja helposti sulavassa muodossa. Juice PLUS+® Complete™ valmistetaan luonnon ravinteikkaimmista hedelmistä, kasviksista ja viljoista, joissa on kasvientsyymeitä sopivassa suhteessa. Elimistön on helppo sulattaa JuicePLUS+® Complete™ ja käyttää ravintoaineet hyväkseen.
  • Painoaan tarkkailevat voivat KORVATA juomalla yhden aterian päivässä. Complete sisältää kaikki terveellisen ja tasapainoisen ruokavalion osat vain 200 kalorin annoksessa.
  • Ennen aterioita juotuna Complete VÄHENTÄÄ NÄLÄNTUNNETTA.
  • Urheilijoille Juice PLUS+® Complete™ sopii sekä ENERGIAJUOMAKSI ENNEN HARJOITTELUA että PALAUTUSJUOMAKSI HARJOITTELUN JÄLKEEN.
Juice PLUS+® Complete™ on täysin luonnollinen juoma, joka ei sisällä maidon ainesosia.

Siinä on vain luonnollisia sokereita eikä yhtään sakkaroosia, kofeiinia, tyydyttynyttä rasvaa, keinotekoisia
makeutusaineita, väriaineita, aromiaineita tai säilöntäaineita. Se ei sisällä myöskään maissia, hiivaa, vehnää,
kananmunaa eikä maitoa.

Juice PLUS+® Complete™ sekoittuu helposti maitoon, veteen, mehuun... melkein mihin tahansa!

Käytä luovuuttasi ja lisää Juice PLUS+® Complete™ Vaniljaan omia suosikkihedelmiäsi tai muita
terveellisiä ainesosia.

MAISTUU HYVÄLTÄ! TEKEE HYVÄÄ!