Children's Health Study

Children's Health Study keskitty lasten terveyteen ja ravitsemukseen eri puolilla maailmaa

Hän toimii pediatrian kliinisenä professorina toimipaikkanaan University of California, Irvine,
School of Medicine. Tohtori Sears on kirjoittanut yli 30 kirjaa ja useita tieteellisiä artikkeleita. Lisäksi hän toimii Baby Talk- ja Parenting-lehtien lääketieteellisenä neuvonantajana. Tohtori Sears on työskennellyt
lastensairauksien erikoislääkärinä yli 30 vuotta ja pitää nykyisin San Clementessä yhteisvastaanottoa kahden vanhimman poikansa kanssa.

Lasten ravitsemukseen kiinnitetään nykyään yhä enemmän huomiota. Terveysviranomaiset kaikkialla Euroopassa ja Yhdysvalloissa ovat yhtä mieltä siitä, että pikaruoka, epäterveelliset välipalat ja virvoitusjuomat ovat hyvin suosittuja. Lisäksi suurin osa lapsista ja aikuisista ei syö suositeltua päiväannosta hedelmiä ja kasviksia.

European Association for the Study of Obesity esitti maaliskuussa 2005 seuraavat tutkimustulokset, jotka puhuvat puolestaan:
  • Ylipainoisten lasten määrä kasvaa länsimaissa, ja tällä hetkellä joka viides eurooppalaislapsi on ylipainoinen.
  • Hedelmien ja kasvisten – ja siten myös tärkeiden vitamiinien ja fytoravinteiden – saanti jää suositeltua alhaisemmaksi.
  • Lapset liikkuvat nykyään vähemmän kuin 50 vuotta sitten.
  • Monilta lapsilta puuttuu terveellisten ruokailutottumusten luomiseen tarvittava tuki Children's Health Study. 

Juice Plus+® Children's Health Study -tutkimuksen tausta-ajatukset:

  • Hyvä ravitsemus johtaa terveempiin elintapoihin ja parantaa yleistä terveyttä.
  • Terveellisten ruokailutottumusten pohja pitää luoda lapsuudessa. Aikuisena on vaikea oppia sellaista, mitä lapsena ei opetettu.   
  • Vanhempien antama tuki on tärkeä tekijä hyvien ja terveellisten ruokailutottumusten oppimisessa.

Juice Plus+® Children's Health Study pyrkii edistämään näitä periaatteita.

Tietoa tutkimuksesta

Juice Plus+® Children's Health Studyn ensimmäinen suuri hanke on kattava, useita vuosia kestävä empiirinen tutkimus. Tutkimukseen osallistuvat lapset nauttivat Juice Plus+® -hedelmä- ja vihannessekoituskapseleita normaalien aterioiden lisänä ja vastaavat hyvinvointiaan koskeviin kysymyslomakkeisiin.

Hyvää ja tasapainoista ruokavaliota ei voi korvata millään, mutta Juice Plus+® tarjoaa arvokkaan lisäannoksen vitamiineja, mineraaleja ja fytokemiallisia aineita, jotka parantavat yleistä hyvinvointia.

Children's Health Study kerää esimerkiksi seuraavia tietoja:

  • Hedelmien ja vihannesten määrä ruokavaliossa
  • Muutokset suhtautumisessa ruokavalioon
  • Muutokset elintavoissa

Children's Health Study tavoittelee mahdollisimman laajaa tutkimuspohjaa. Osallistujiksi on tarkoitus kutsua tuhansia perheitä eri puolilta maailmaa*. Osallistujaperheiden lapset vuoden Juice Plus+® -annoksen, ja tutkimusajanjaksoa on mahdollista pidentää kahdella lisävuodella. Edellytyksenä on, että yksi perheen aikuisjäsen ostaa Juice Plus+® -tuotteita ja käyttää niitä. Lisäksi aikuisen on vastattava tutkimukseen liittyviin kyselyihin. Aikuisen tuki ja esimerkki vaikuttavat merkittävästi lapsen ruokailutottumuksiin.

* Tällä hetkellä Juice Plus+® Children's Health Study -tutkimukseen osallistuu eri puolilla maailmaa yli 500 000 henkilöä.

Children's Health Studyn neuvoa antava komitea Juice Plus+® Children's Health Studyn neuvoa antavaan komiteaan kuuluvat muiden muassa:

Tri Gerald Tulzer, M.D., PhD. Pediatrian erikoislääkäri – Linz, Itävalta.
Tohtori Tulzer on saanut koulutuksensa Wienin yliopistossa, Linzin lastenklinikalla ja Philadelphian yliopistollisessa lastensairaalassa Yhdysvalloissa. Tällä hetkellä hän on lasten sydäntautikeskuksen pediatrisen kardiologian osaston johtaja Linzissä ja opettaa lisäksi Wienin yliopistossa. Tohtori Tulzer sai kansainvälistä julkisuutta, kun hän suoritti maailman ensimmäisen sikiölle tehdyn sydänleikkauksen.

Tri William Sears, M.D., F.R.C.P. Pediatrian erikoislääkäri – San Clemente, Kalifornia.
Tohtori Sears on saanut pediatrian alan koulutuksen Harvard Medical School’s  Children’s Hospital -sairaalassa Bostonissa ja Hospital for Sick Children -sairaalassa Torontossa.