Tuotteet

Juice PLUS+® Premium

Luonnon koko kirjo eli 26 erilaista kasvista päivittäin:

Juice PLUS+® hedelmälajitelma (Fruit Blend) sisältää omenaa, appelsiinia, ananasta, persikkaa, karpaloa, papajaa, acerolakirsikkaa, taatelia ja luumua.

Juice PLUS+® vihanneslajitelmassa (Vegetable Blend) on punajuurta, parsakaalia, valkokaalia, porkkanaa, lehtikaalia, pinaattia, persiljaa, valkosipulia ja tomaattia.

Juice PLUS+® marjasekoite (Vineyard Blend) tehdään Concordrypäleistä,
vadelmasta, mustikasta, kanadanmustikasta, punaherukasta, mustaherukasta, karpalosta, karhunvatukasta ja seljanmarjasta.

Juice PLUS+® Complete

Juice PLUS+ Complete™ on tasapainoinen kokonaisuus kasviproteiineja sekä nopeita ja hitaita hiilihydraatteja. Siinä on rajoitetusti kaloreita ja vain vähän rasvaa, mutta kuitenkin riittävästi välttämättömiä rasvahappoja, vitamiineja, hivenaineita, kuitua ja entsyymejä. Juoma on koostettu monipuolisista kasvipohjaisista raaka-aineista ja vedestä.

Juice PLUS+® Complete™ on ainoa ravintojuoma, jossa on 17 eri hedelmän ja kasviksen mehuista valmistettua Juice PLUS+® -jauhetta.  Juice PLUS+® Complete™ -juoman käyttömahdollisuudet ovat rajattomat: ateriakorvike, urheilijan palautusjuoma, koululaisen välipala tai sairaudesta toipuvan tai ikäihmisen ravitsemuksen lisääjä.

Juice PLUS+® Painonhallinta

Jos ei nyt, niin milloin? – Albert Einstein

Periaatteena on hyödyntää NSA Shape, Healthy steps -ohjelmaa niin pitkälle kuin se on tarkoituksenmukaista. Tämä konsepti mahdollistaa terveellisen, tehokkaan ja turvallisen sekä tarvittaessa suhteellisen nopean painonpudotuksen sellaisenaan tai yhdistettynä lihavuusleikkaukseen.

Painoaan tarkkailevat voivat KORVATA Complete-juomalla yhden aterian päivässä. Complete sisältää kaikki terveellisen ja tasapainoisen ruokavalion osat vain 200 kalorin annoksessa.

Juice PLUS +® Lastenseurantatutkimus

Tiedetään:

  • että terveellinen ravinto yleensä luo terveellisemmät elämäntavat ja kohentaa hyvinvointia
  • että lähtökohdat terveelliselle ruokailulle luodaan jo lapsuudessa
  • että vanhempien riittävä tuki ja vaikutus ovat lapsille tärkeitä terveellisten ruokailutottumusten oppimisessa.

Tutkimuksessa on mukana jo yli miljoona lasta ja tulokset vahvistavat kasvisten hyödyt tuorekuivattuina. Osallistuminen edellyttää sitoutumista vähintään vuodeksi, jolloin lapsesi (3-21 vuotta) saa tuotteen lähetyskulun hintaan kun myös äiti tai isä sitoutuu käyttämään tuotetta samanaikaisesti.