Juice PLUS+ ravintolisät

Miten Juice PLUS+® valmistetaan?

Juice PLUS+® -kapselit on valmistettu puristamalla ja kuivaamalla monipuolisesta valikoimasta hedelmiä, marjoja ja vihanneksia. Näin säilötään niiden tärkeät vitamiinit, mineraalit, antioksidantit, fytoravinteet, kasvientsyymit ja kuidut. Huomionarvoista Juice PLUS+®-tuotteissa on, että ne sisältävät kaikki nämä tärkeät ravintoaineet, eivätkä ainoastaan lain edellyttämät, sisältöilmoituksessa mainitut vitamiinit.

Useassa kansainvälisessä tutkimuksessa* on voitu osoittaa, että Juice PLUS+® imeytyy erinomaisesti ja että keho siksi hyödyntää tehokkaasti saamansa ravintoaineet. Jos haluat lisätietoa tutkimustuloksista, suosittelemme tutustumista www.juiceplus.fi –sivustoihin, otsikolla Juice PLUS+® -tiede.

*Tutkimuksia ovat julkaisseet mm. Current Therapeutic Research, 1996; Journal of Human Nutrition and Dietetics, 2000; Journal of Nutrition, 2003; Journal of the American College of Nutrition, 2004; Journal of the American College of Cardiology, 2003 ja Journal of Nutrition, 2007.


Helppo tapa ratkaista ruuan terveellinen ravinnepitoisuus:

Monipuolinen vitamiinien, kivennäisaineiden ja fytoravinteiden saanti luonnon tuotteista auttaa kehoa saamaan niitä hyviä ravinteita mitä tarvitsemme Tämä on myös tieteellisesti vahvistettu.

Juice PLUS+® ei ole tuoreiden hedelmien ja vihannesten syömisen korvike, mutta auttaa kaventamaan eroa suositusten ja todellisuudessa syömämme ruoan välillä.

Ota Juice PLUS+® osaksi terveellisiä elämäntapojasi ja optimaalista hyvinvointia.